יצירת קשר
אילו מסמכים נדרשים לצורך נישואין אזרחיים בחו"ל ורישום כדין בישראל
תכנון מקדמי -
זכור: לפני נסיעה למדינה בה מתוכננים להיערך הנישואין יש לברר:

1. האם אחד או שני בני הזוג צריכים להיות אזרחי המדינה.
2. מהי הדרישה לשהות מינימלית במדינה
3. מהם המסמכים הנדרשים.
4. האם נדרש להמציא מסמך ""Nulla Osta (מסמך זה אינו נדרש בקפריסין).
5. האם דרושות בדיקות רפואיות
6. מהו גיל הנישואין המינימלי.

     חזרה ל->

מסמכים בסיסיים הנדרשים בכל מדינה:  
-תמצית הרישום ממשרד הפנים
-שתי תמונות
-אישור ממקום עבודה
-דרכון בתוקף
-כרטיסי טיסה הלוך ושוב
 

את כולם יש לתרגם לשפת המדינה בה ייערכו הנישואין, להחתים באישור נוטריון, ולהחתים בחותמת אפוסטיל.

 |  ראשי |  אודות המשרד  |  קישורים שימושיים  |  מאמרים  |  יצירת קשר  |  מפת אתר  |  הוספה למועדפים  | 
אלכס זרנופולסקי-משרד עורכי דין- www.az-lawoffice.com © כל הזכויות שמורות
אלכס זרנופולסקי עורך דין דרך מנחם בגין 125 (קרית הממשלה), תל-אביב קומה E-1 טלפון: 03-5077222 פקס: 03-6131219 נייד:052-4048010
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל